Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nurmijärvi

Finn beste pris på bilutleie i Nurmijärvi ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nurmijärvi. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nurmijärvi guide

Bilutleie Nurmijärvi

Leiebil Nurmijärvi

Nurmijärvi er en kommune og en by i regionen Nyland i Finland. Nurmijärvi har 40 661 innbyggere (2012) mens sentrumet som er Nurmijärvi kyrkby har rundt 7 000 innbyggere. Nurmijärvi ligger 30 km rett nord for hovedstaden Helsinki.

Nærheten til Helsinki har ført til en betydelig vekst i kommunen i de senere årene. Andre tettsteder i Nurmijärvi er Klövskog og Rajamäki. De fleste drar til Helsinki når de skal shoppe eller oppleve kultur. Også Næringslivet er sterkt preget av nærheten til Helsinki.

Innsjøen som ga kommunen sitt navn ble delvis drenert i 1920-årene for å skape jordbruksjord. Nurmijärvi er best kjent som fødestedet til Finlands store forfatter, Aleksis Kivi (1834-1872). Hans teaterstykke Nummisuutarit (The Cobblers av Heath) med fargerike scener om livet på landsbygda på 1800-tallet utføres hver sommer på en utendørsscene i Palojoki, landsbyen der Kivi ble født. Den tidligere finske statsministeren Matti Vanhanen bor i Lepsämä i Nurmijärvi.

Den nærmeste flyplassen er Helsinki-Vantaa lufthavn som ligger 19 km unna. Hyvinkaa Lufthavn befinner seg 21,3 km lenger nord og til Helsinki-Malmi lufthavn er det 27 km.