Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mikkeli

Finn beste pris på bilutleie i Mikkeli ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mikkeli. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mikkeli guide

Bilutleie Mikkeli

Leiebil Mikkeli

Mikkeli (svensk: Sankt Michel) er en by og kommune i Finland og del av den sørlige Savonia- regionen sør i landet. Kommunen har en befolkning på 48 952 (2012) innbyggere.

Mikkeli var åsted for det finske forsvarets hovedkvarter under andre verdenskrig, og den fikk også store skader.

Hiidenmaa turstier ligger rundt 40 kilometer øst for Mikkeli. Her er det godt oppmerkede stier for turentusiaster og muligheter både for de som vil gå kortere turer og gå over flere dager.  I området i og rundt byen er det flere små innsjøer.

Mikkeli er en studentby med flere universiteter og skoler for yrkesopplæring. Her finnes variert småindustri, bl.a. tre- og næringsmiddelindustri. Den er også et viktig trafikknutepunkt og garnisonsby. Sentrum er bygd rundt en stor markedsplass og her er det marked to ganger i uken.

Mariinski-teateret er en av Mikkelis store stoltheter hvor også Placido Domingo har vært gjest. Hvert år holdes en internasjonal musikkfestival her. Mikkeli er også kjent for sitt natteliv med et godt utvalg av barer, puber og nattklubber. De mest populære klubbene er Kharma Lounge Bar, Vaakuna, Wilhelm Club & Bar og Amarillo. En annen attraksjon er Visulahti turistsenter med voksmuseum, miniland og motormuseum

Mikkeli Lufthavn ligger 3 km utenfor byen.