Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Maarianhamina

Finn beste pris på bilutleie i Maarianhamina ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Maarianhamina. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Maarianhamina guide

Bilutleie Maarianhamina

Leiebil Maarianhamina

Maarianhamina er Ålands hovedstad og ligger sør på øya. Åland er en  selvstyrt, demilitarisert øygruppe som tilhører Finland og ligger mellom Sverige og Finland i Østersjøen. Maarianhamina ligger på den største øya Fasta Åland, og er Ålands eneste by. Maarianhamina har 11 286 (2012) innbyggere. I tillegg til finsk snakker så godt som alle innbyggerne svensk.

Maarianhamina ble grunnlagt i 1861 på den tiden Åland og resten av Finland var en del av Russland. Byen er oppkalt etter hustruen til tsar Aleksander II av Russland, Maria Aleksandrovna.
Maarianhamina er en viktig havneby, og hadde frem til den andre verdenskrig også en stor seilskipsflåte. Den østlige havnen er en av de travleste i Skandinavia. Det er fergeforbindelse med Helsinki og Turku på fastlandet, Stockholm og Kapellskär i Sverige og til Tallinn i Estland.

Siden Åland ligger utenfor EUs tollsone er det gode taxfree-muligheter. Turisttrafikken er betydelig og setter sitt preg på byen som har gode overnattings- og spisemuligheter.

Maarianhamina har flere bygninger tegnet av finske arkitekten Lars Sonck, som flyttet til Åland som barn. Bygninger tegnet av ham inkluderer kirken Maarianhamina (1927), hovedbygningen på Åland Maritime College (1927) og rådhuset s(1939). Andre severdigheter er kunstmuseum, museumsskipet Pommern og Åland maritime museum.

Maarianhamina lufthavn ligger 3 kilometer nord-vest for Maarianhamina sentrum.