Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Maarianhamina Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Maarianhamina Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Maarianhamina Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Maarianhamina Lufthavn guide

Bilutleie Maarianhamina Lufthavn

Leiebil Maarianhamina Lufthavn

Maarianhamina Lufthavn (MHQ) (finsk: Maarianhamina) ligger i Jomala 3 km nordøst for Ålands hovedstad Maarianhamina. Det fins ingen offentlig transport mellom Maarianhamina og flyplassen slik at taxi er et godt alternativ. På flyplassen er det tre bilutleiefirma som tilbyr sin service, det er Europcar, Avis og Hertz.

53 568 passasjerer var innom flyplassen i 2011. Maarianhamina Lufthavn er hovedbase for Air Åland som har flere avganger daglig til Helsingfors og Stockholm.  Turku Air flyr daglig til den finske byen Turku.

Maarianhamina Lufthavn har en thailandsk restaurant som også tilbyr kafémat, samt turistinformasjon, møterom og taxfree-butikk. Flyplassen tilbyr gratis trådløst internett. Åland ligger utenom EUs moms grenser, og en kan kjøpe taxfree varer selv om en har finsk nasjonalitet eller skal videre til Finland. Det finnes ingen hotell på flyplassen.