Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Iisalmi

Finn beste pris på bilutleie i Iisalmi ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Iisalmi. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Iisalmi guide

Bilutleie Iisalmi

Leiebil Iisalmi

Iisalmi er en by som ligger i Nord-Savo regionen og befinner seg midt i Finnland. Byen har en befolkning på 22 138 innbyggere (2012). Den ligger ved innsjøen Porovesi.

Iisalmi er kjent for flere av sine spesialbedrifter, en av dem er Olvi som er det siste store uavhengige ølbryggeriet i Finland. De andre finske bryggeriene er kjøpt opp av multinasjonale selskaper. Her ligger også Genelecs fabrikk som lager høyttalere som brukes i lydopptaksstudier på høyt nivå i hele verden.  Bedriften Normet lager redskap og maskiner som brukes i gruvedrift og tunnelbygging til et internasjonalt marked.

Iisalmi har flere severdigheter for turister å by på som Runni helsespa og Neulatammi massasjesenter. Andre attraksjoner er lokalhistorisk museum og kultursenter. Det er mange turmuligheter i området, og om vinteren er det gode forhold for ski. Ikke langt unna ligger naturreservatet Talaskangas.
Den mest berømte Iisalmi-baserte bandet er et humoristisk country-rock orkester som kalles Halavatun Papat, også kalt “Damn Grandfathers”. Byen er hjemmet til Joonas Kokkonen som er en av Finlands mest verdenskjente komponist etter Sibelius.

Den nærmeste store flyplass til Iisalmi er Kuopio lufthavn 80 km fra sentrum.