Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lappeenranta

Finn beste pris på bilutleie i Lappeenranta ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lappeenranta. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lappeenranta guide

Bilutleie Lappeenranta

Leiebil Lappeenranta

Lappeenranta (på svensk Villmanstrand) er en finsk by og kommune i landskapet Södra Karelen helt sørøst i Finland ca. 30 km fra grensen til  Russland. Den har 72 000 innbyggere (2012).

Lappeenranta er en av de mest besøkte turistbyene i Finland. Lappeenranta er kjent som en sommerby, hovedsakelig på grunn av at den ligger ved innsjøen Saimaa. Takket være sin nærhet til Russland, har antallet russiske turister økt betraktelig de siste årene.

Byen er fra 1649 og var en garnisonsby ved Sverige–Finlands østgrense. Etter et slag i 1741, der svenske styrker tapte for russerne, ble byen brent. Byen tilhørte Russland mellom 1743 og 1811.

Kjente turistattraksjoner er det gamle fortet, med et stort antall museer og kafeer. Her arrangeres en to dagers kulturfestival i begynnelsen av august. Havneområdet har flere restauranter og god utsikt over den vakre innsjøen og cruise til Vyborg og den nærliggende Saimaa Canal. På det sentrale markedet kan en smake lokale spesialiteter. Byen har den eldste greske ortodokse kirken i Finland fra 1785. Rådhuset, bygget i tre av Carl Ludwig Engel i 1829, er også verdt et besøk.

Flyplassen Lappeenranta lufthavn ligger 3 km fra sentrum.