Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kokkola

Finn beste pris på bilutleie i Kokkola ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kokkola. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kokkola guide

Bilutleie Kokkola

Leiebil Kokkola

Kokkola (Karleby på svensk) er en by og kommune i Finland. Byen ligger i Vest-Finland og er en del av den sentrale Österbotten-regionen med en befolkning på 46 714 (2012) innbyggere.

Kokkola ble grunnlagt i år 1620 av Gustav II Adolf. Opprinnelig var den en handels- og sjøfartsby, men på 1900-tallet satte industrien sitt preg på byens næringsliv og skapte betydelig befolkningsvekst. Byen er i dag et administrativt, kulturelt og økonomisk senter i Mellersta Österbotten-regionen.

Kokkola er en tospråklig kommune, og omtrent en femtedel er svensktalende. Det går fergeforbindelse til Skelleftehamn i Sverige. Byen er forøvrig den nordligste kommunen i Finland med en betydelig andel svensktalende.

En attraksjon i Kokkola er den gamle Neristan med trehusbebyggelse i sentrum av byen. Det er fint å oppleve den til fots. Mange turister tar en tur med båten M / S Jenny for å besøke fyret på øya Tankar. På Kaarlela Kirkonmäki lokalhistoriske museum kan en bli kjent med  lokale byggeskikker og tradisjoner.

En av de eldste bygningene i byen  er kirken fra 1550, og om sommeren holdes det gratis konserter her. En annen historisk bygning er Pedagogio, en skole fra 1696. På naturmuseet Kieppi har de samlinger av nesten alle finske fugl- og pattedyrarter.

Badelandet VesiVeijari er et paradis for hele familien med 12 ulike bassenger, vannsklier, boblebad, badstuer mm. Om sommeren finnes det også oppvarmet utendørsbasseng og en 80 m lang vannsklie.

Flyplassen Kokkola-Pietarsaari Lufthavn befinner seg 19 km fra sentrum.