Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kittilä

Finn beste pris på bilutleie i Kittilä ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kittilä. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kittilä guide

Bilutleie Kittilä

Leiebil Kittilä

Kittilä er en kommune som ligger i provinsen Lappland nord i Finland. Kommunen har en befolkning på 6315 (2012) innbyggere.

Kittilä er et populært sted for turister, og hjem for det berømte skistedet Levi. Levi Alpine ski World Cup arrangeres her og det er ikke minst på grunn av World Cup at Levi nå står på det internasjonale skikartet. Det første skikurset ble arrangert allerede i 1906, så det har en lang historie som vinterdestinasjon. Området har også svært gode forhold for langrenn. Andre populære aktiviteter er tur med hundespann eller en tur til saunaen på kalde vinterdager. Kittilä er kjent for å være stedet til den laveste registrerte temperaturen noensinne i Finland: -51,5 ° C, målt i januar 1999.

Om sommeren er området godt egnet for gåturer i skog og mark og terrengsykkel. I Kittilä ligger deler av Pallas-Ounastunturi nasjonalpark.

5. juni 2006 ble det kunngjort at det canadiske selskapet Agnico-Eagle ville starte en gullgruve i Kittilä. Det er i dag Europas største gullgruve i drift, og hver dag hentes det ut gull for fem millioner kroner. Gruven har skapt mange hundre arbeidsplasser til området.

Kittilä lufthavn befinner seg 5 km fra sentrum og 15 km fra Levi.