Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kittilä Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Kittilä Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kittilä Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kittilä Lufthavn guide

Bilutleie Kittilä Lufthavn

Leiebil Kittilä Lufthavn

Kittilä lufthavn (KTT) er en flyplass som ligger 5 km fra byen Kittilä, 15 kilometer fra skistedet Levi og 35 kilometer fra Ylläsjärvi. I 2011 var 238 538 passasjerer innom flyplassen. De bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen er Avis, Europcar, Hertz, Scandia Rent og Sixt. Om vinteren er det gode bussforbindelser spesielt til og fra Levi. Utenom høysesongen må en ofte bestille shuttlebusser på forhånd eller ta taxi.

Det er flest innenriksflyvninger fra flyplassen, men i vinterperioden kommer det inn flere charterruter til steder i Europa, først og fremst fra England. Et eksempel er Thomas Cook Airlines som flyr fra Bristol og Gatwick lufthavn mellom november til april. Grunnen til det er de mange turistene som kommer og besøker Levi og andre steder i Lappland i forbindelse med jul og vinter. Deler av flyplassen brant ned i juni i 2006, men er nå bygget opp igjen.

Flyplassen har to kafeer, suvenirbutikk, møterom og gratis trådløst internett. De nærmeste hotellene ligger i Levi.