Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Järvenpää

Finn beste pris på bilutleie i Järvenpää ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Järvenpää. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Järvenpää guide

Bilutleie Järvenpää

Leiebil Järvenpää

Järvenpää (svensk Träskända) ligger i Helsinki-regionen 38 km nord for hovedstaden. Byen har en befolkning på 39 457 (2012) innbyggere og ligger ved innsjøen Tuusulanjärvi.

Järvenpää er en viktig handel- og industriby som spesialiserer seg på høyteknologi metallindustri. Byen er hjem til en rekke internasjonalt suksessrike bedrifter som Metso Paper og Rocla. Den har svært gode jernbaneforbindelser. Det er også en grønn by med fine parkanlegg og tilbyr utmerkete muligheter for rekreasjon og fritidsaktiviteter.

Järvenpää er kjent for å være hjemstedet til Finlands mest kjente komponist, Jean Sibelius (han ble midlertid født i Tavastehus i 1865). Det ligger to kilometer sør for sentrum, og huset hvor Sibelius bodde fra 1904 til hans død i 1957 er nå omgjort til museum.

Byen har et svært rikt kulturliv. Järvenpää Hall er en av de mest populære konsertscenene i Helsinki-regionen og også et viktig konferansesenter. Den årlige Sibelius Festival, som er en konsertserie fra oktober til desember, har fått internasjonal anerkjennelse. Et annet årlig arrangement er The Lakeside Blues Festival som samler blueselskere fra hele Europa en uke om sommeren, og er det største bluesarrangementet i Europa.

Den nærmeste store flyplassen er Helsinki-Vantaa lufthavn. Flyplassen ligger 34 km fra sentrum.