Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Helsinki Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Helsinki Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Helsinki Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Helsinki Lufthavn guide

Bilutleie Helsinki Lufthavn

Leiebil Helsinki Lufthavn

Helsinki-Vantaa Lufthavn (HEL) befinner seg 17 km nord for Helsinki. Det er gode bussforbindelser mellom flyplassen og Helsingfors, og det går også buss til andre byer. De fem bilutleiefirmaene som tilbyr sin service er Sixt, Avis, Budget, Europcar og Hertz. De holder til i gangen mellom terminal 1 og 2.

Flyplassen betjener 130 destinasjoner, og er derfor den flyplassen i Nord-Europa som har nest flest destinasjoner på kartet. For eksempel går det daglig fly til 10 ulike byer i Asia.
14 865 871 passasjerer var innom Helsinki Lufthavn i 2011, det er den fjerde største flyplassen i Norden og den største i Finland.  Den har to terminaler som ligger omkring 250 meter fra hverandre, terminalen som betjener destinasjoner utenfor Schengen-området ble renovert i 2009. I utgangspunktet ble flyplassen bygd for sommer-OL i 1952.

Helsinki Lufthavn har et godt tilbud av kafeer, restauranter og barer. Her finnes taxfree-butikk og ellers gode shoppingmuligheter, blant annet en Marimekko-butikk.  Andre fasiliteter er gratis trådløst internett, lekeområde for barn, VIP-rom, konferansesenter og turistinformasjon.

Hotel GLO Helsinki Airport ligger i terminal 2 og det større Hilton Helsinki Airport befinner seg 100 meter fra terminalen. Det finske flymuseet ligger bare 15 minutters gåtid fra flyplassen, det har simulatorer for den som vil prøve seg som pilot.