Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Espoo

Finn beste pris på bilutleie i Espoo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Espoo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Espoo guide

Bilutleie Espoo

Leiebil Espoo

Espoo (svensk: Esbo) er en tospråklig by Finland. Den ligger ved Finskebukta, nærmere bestemt i landskapet Nyland – litt nord for hovedstaden Helsinki. Av byens 250.000 innbyggere (2011) er 85% finskspråklige og resten svenskspråklige.
Det har vært bosetting i Espoo i rundt 9 000 år – mens bydannelsen antakelig skriver seg fra 1100-tallet.

Espoo har ikke noe konsentrert bysentrum, men består av flere sentra spredd over et større område. Mange finske bedrifter har sine hovedkontorer i Espoo, blant annet det kjente mobiltelefonselskapet Nokia.

En av de mest populære severdighetene i Espoo, er Noux (Nuuksion) nasjonalpark, som ligger 10 km nord for sentrum.  Den ble etablert i 1994 og dekker et areal på 45 km2. Ellers må Espoo domkirke nevnes. Det er en vakker korskirke, der de eldste delene er fra slutten 1400-tallet. En godt besøkt attraksjon er dessuten det såkalte WeeGee-huset i bydelen Hagalund. Her finnes det hele 5 museer (bl.a. Espoo Museum of Modern Art), et galleri, café og museumsbutikk. Bygningen representerer den finske konstruktivismen, og er derfor fredet. Utstillingslokalene i WeeGee-huset dekker hele 5000 m2.

Nærmeste flyplass er Helsinki-Vantaa (Helsingfors-Vanda) International Airport, som ligger 25 km nordøst for Espoo.