Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Finland

Finn beste pris på bilutleie i Finland ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Finland. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Finland guide

Bilutleie Finland

Leiebil Finland

Republikken Finland (finsk: Suomi) er det nordøstligste landet i Norden, og det dekker et areal på 338 145 km2. Innbyggertallet ligger på i overkant av 5,2 millioner (2010). Til Finland hører også den delvis selvstyrte øygruppen Åland, som ligger på grensen mellom Østersjøen og Bottenviken. Finland har felles grense med Sverige, Norge og Russland. Hovedstaden Helsinki (Helsingfors) har om lag 560 000 innbyggere.

Andre større byer er Espoo (Esbo), Tampere (Tammerfors), Vantaa (Vanda), Turku (Åbo) og  Oulu (Uleåborg).

Finlands natur er dominert av skog, og høydeforskjellene i landskapet er jevnt over relativt små. Ellers er landet gjennomskåret av en rekke elver og innsjøsystemer – og går derfor populært under betegnelsen «De tusen sjøers land».

Finland har to offisielle språk: finsk (tales av 93%) og svensk (6%).

Landets mest populære attraksjoner ligger i sør, ved Finskebukta – først og fremst i og rundt hovedstaden Helsinki. En av de mest besøkte er kystfortet Sveaborg fra slutten av 1700-tallet, som også står på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Finlands hovedflyplass er Helsinki Vantaa Airport, som ligger ca. 20 km nord for hovedstaden. Andre travle flyplasser er Tampere Airport, Rovaniemi Airport og Kemi Airport.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]