Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Manila

Finn beste pris på bilutleie i Manila ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Manila. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Manila guide

Bilutleie Manila

Leiebil Manila

Manila er hovedstad på Filippinene og ligger nærmere bestemt på øya Luzon. Selve byen har om lag 1,7 millioner innbyggere (2010), mens det i hele Manila-regionen (”Metro-Manilla”) bor omkring 15 millioner.

Blant Manilas mange severdigheter må følgende nevnes: Den vakre parken Rizal (Luneta), Intramuros – en gammel bydel omgitt av en ringmur, festningen Fuerza de Santiago, presidentpalasset Malacañang og kirken San Agustín. Ellers finnes det et viktig nasjonalmuseum i byen, i tillegg til et stort filippinsk kultursenter.

Manila er en livlig nattelivsby – og i bydelene Ermita og Malate finnes det et bredt utvalg  av restauranter og utesteder. Mange av de mest luksuriøse hotellene ligger i den brede, 10 km lange Roxas Boulevard. Her finner man også flere ambassader – i tillegg til gourmetrestauranter og shoppingsentre.

Flyplassen Ninoy Aquino International Airport (NAIA) ligger litt utenfor Manila sentrum – i Pasay City. Nesten 18 millioner reisende blir betjent av denne flyplassen hvert år.