Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Fiji

Finn beste pris på bilutleie i Fiji ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Fiji. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Fiji guide

Bilutleie Fiji

Leiebil Fiji

Fiji er en øygruppe med over 300 øyer som er spredt ut over et havområde på ca. 500 000 kvadratkilometer. Litt over 100 av øyene er permanent bebodde av de 944 700 (2009) innbyggerne. Fiji ligger 2000 km nord for New Zealand, øst for Vanuatu, vest for Tonga og sør for Tuvalu. De største øyene er Viti Levu og Vanua Levu, og hovedstaden er Suva.  Landet er den mest folkerike av øystatene i Stillehavet. De offisielle språkene er engelsk, fijian og fiji hindi.

Befolkningen består av omtrent 50 % fijianere (melanesisk/polynesisk) og 45 % indere. Politiske motsetninger mellom de to folkegruppene preger det politiske liv.

De første innbyggerne på Fiji kom fra Sørøst-Asia lenge før øyene ble oppdaget av europeiske oppdagere. Den nederlandske oppdagelsesreisende Abel Tasman var den første europeer som kom til Fiji på midten av 1600-tallet. Øyene var en britisk koloni mellom 1874 og 1970. Etter at Fiji ble uavhengig har det demokratiske styret blitt avbrutt av flere militærkupp. Rasediskriminering, politisk uro og militære kupp er et vedvarende problem på Fiji.

De største øyene er av vulkansk opprinnelse, mange av de mindre er flate koralløyer. Fiji har et tropisk havklima og sørøstpassaten virker modererende på den fuktige varmen.
Turisme og eksport av sukker og fisk er Fijis viktigste næringer. Turistindustrien svarer for rundt 30 prosent av BNP. Fijiøyene byr på et svært vakkert og variert landskap med hvite, idylliske strender, korallrev, tropisk regnskog og fjellpartier. Fiji er et paradis for den som liker dykking og vannsport. Bouma nasjonalpark med en fortryllende regnskog og spennende dyreliv er verdt et besøk. Yasawa-øyene er små vulkanske øyer med fargerike korallrev.

Fiji i ligger ved hovedruten mellom Nord-Amerika og Australia, og er det viktigste kommunikasjonssenter i den sørvestre delen av Stillehavet. Den internasjonale lufthavnen Nadi International Airport på vestkysten av øya Viti Levu brukes som mellomlandingsstasjon for flyrutene mellom USA og Australia/New Zealand, og er den viktigste flyplassen. Det går også internasjonale flyvninger fra flyplassen i hovedstaden Suva.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Destinasjoner