Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil York

Finn beste pris på bilutleie i York ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i York. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

York guide

Bilutleie York

Leiebil York

York har rundt 185.000 innbyggere (2010), og ligger i Nord-England. Byen har eksistert siden romertiden (Eboracum) – og var også sentrum i vikingekongedømmet Jorvik. Den siste vikingekongen i Jorvik/York var Eirik Blodøks, som ble fordrevet av engelskmennene i 954.

Det er en rekke interessante attraksjoner i York. Deler av det gamle sentrum er bevart, og mest kjent er den trange gaten «The Shambler», med sine vakre bindingsverkshus. Ellers ligger en av Englands største katedraler her – York Minster. Den ble bygget i gotisk stil i 1220. Deler av den gamle bymuren fra middelalderen er også bevart, samt noen av byportene. Den mest imponerende av disse er nok «Mickelgate Bar».

Er man i York, bør man også få med seg National Railway Museum. Der kan man bl.a. se verdens raskeste damplokomotiv, ”The Mallard”.  Det satte fartsrekord i 1938 med 202 km/t, og var – med sin aerodynamiske konstruksjon – lang forut for sin tid.

Nærmeste større flyplass er Bradford-Leeds International Airport, som ligger om lag 50 km sørvest for York.