Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Wolverhampton

Finn beste pris på bilutleie i Wolverhampton ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Wolverhampton. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Wolverhampton guide

Bilutleie Wolverhampton

Leiebil Wolverhampton

Wolverhampton ligger i West Midlands i England – 20 km nordvest for Birmingham. Innbyggertallet ligger på rundt 250.000 (2010), og Wolverhampton er en av de viktigste byene i det tradisjonsrike kull- og industridistriktet Black Country. Distriktets industrihistorie kan man for øvrig oppleve i «The Black Country Museum».

En av Wolverhamptons historiske attraksjoner er Church of St. Peter, som ble innviet i år 994. Den nåværende kirkebygningen er fra 1400-tallet. Ellers kan man se spennende popkunst (av bl.a. Andy Warhol) i Wolverhampton Art Gallery.  Er man interessert i historisk herregårdsarkitektur, er et besøk i Moseley Old Hall, Wightwick Manor eller Boscobel House å anbefale. I nærheten av sentrum finnes det dessuten en populær victoriansk park – West Park –  som innbyr til rekreasjon og spaserturer.

Fotballinteresserte vil kanskje også prioritere å overvære en av hjemmekampene til byens berømte fotball-lag, Wolverhampton Wanderers FC (”The Wolves”).

Nærmeste større flyplass er Birmingham International Airport, som ligger ca. 43 km sørøst for Wolverhampton.