Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Swindon

Finn beste pris på bilutleie i Swindon ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Swindon. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Swindon guide

Bilutleie Swindon

Leiebil Swindon

Swindon er Englands raskest voksende by.  Dem har omkring 155.000 innbyggere (2001) og ligger sør i landet – ca. 130 kilometer vest for London.  Arbeidsløsheten her er den laveste i hele Storbritannia.

Byen er et betydelig handelssentrum, og har to store shoppingområder i selve bykjernen:  The Brunel Centre og The Parade.

Ellers finner vi McArthur Glen Design Outlet i Swindon.  Det er en innendørs handlegate med designervarer til reduserte priser.

Av andre attraksjoner må The Steam Railway Museum (damptogmuseet) nevnes.  Og kulturinteresserte bør absolutt få med seg The Arts Centre, en institusjon som inneholder scene både for teater og alle typer musikk.  I senteret er det også kombinert kafé og utstillingslokale for visuell kunst – The Gallery Bar.