Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sunderland

Finn beste pris på bilutleie i Sunderland ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sunderland. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sunderland guide

Bilutleie Sunderland

Leiebil Sunderland

Sunderland er en kystby nordvest i England – i grevskapet Tyne and Wear. Byen ligger 15 km sørøst for Newcastle, og har ca. 185.000 innbyggere (2010). Tidligere var Sunderland kjent som en viktig verftsby og for sin betydelige kulleksport. Den opprinnelige byen Sunderland, som utgjør sentrumskjernen, ble i 1974 utvidet under navnet City of Sunderland, som har til sammen rundt 280.000 innbyggere. City of Sunderland omfatter også de tidligere småbyene Washington, Houton-le-Spring og Hetton-le-Hole.

I bydelen Monkwearmouth, nær utløpet av elva Wear, ligger den interessante St. Peter’s Church. De eldste delene er fra slutten av 600-tallet, de yngste fra 1300-tallet. Her ligger også Sunderlands universitet. Ellers finnes det flere interessante museer i byen – bl.a. Sunderland Museum & Winter Gardens og Sunderland Glass Centre. Et populært turistmål er dessuten middelalderslottet Hylton Castle.

Det er også muligheter for andre typer aktiviteter i Sunderland. Man kan for eksempel nyte godværsdagene i sommermånedene på de flotte badestrendene ved Roker og Seaburn.

Nærmeste flyplass er Newcastle Airport, som ligger ca. 25 km nordvest for Sunderland.