Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Streatham

Finn beste pris på bilutleie i Streatham ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Streatham. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Streatham guide

Bilutleie Streatham

Leiebil Streatham

Streatham er et område i den sørvestlige delen av London, nærmere bestemt i London Borough of Lambeth – rundt 8 km sør for Charing Cross Station. Det bor ca. 50.000 mennesker i Streatham.

En av Streathams severdigheter er herregården Park Hill, med røtter tilbake til 1730-årene (restaurert tidlig på 1800-tallet).

Et viktig landemerke i denne bydelen er skøytehallen «Streatham Ice Arena», som er over 80 år gammel. Det finnes dessuten flere flotte kirkebygg i Streatham, samt en rekke vakre parker. En av de mest populære er Streatham Common, som ble anlagt på slutten av 1800-tallet. Rett i nærheten ligger dammen Beluah Hill Pond – med et særdeles rikt plante- og fugleliv –  og som ligger på en høyde med flott utsikt over Sør-London.

Ellers er bydelen kjent for Streatham Festival, et arrangement som har vært en årlig begivenhet siden 2002. I løpet av den uken festivalen varer, kan man oppleve evenementer innenfor kunst, film, foto, musikk, dans og mat. De siste årene har så mange som 10.000 mennesker besøkt festivalen.

Nærmeste flyplass er London Heathrow International Airport, som ligger 30 km vest for Streatham.