Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stoke

Finn beste pris på bilutleie i Stoke ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stoke. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stoke guide

Bilutleie Stoke

Leiebil Stoke

Stoke-on-Trent (kalles bare Stoke i dagligtale) ligger i den vestlige delen av Midt-England, i grevskapet Staffordshire. Elva Trent renner gjennom byen. I 1910 ble Stoke slått sammen med flere mindre nabobyer (Hanley, Burslem, Longton, Tunstall og Fenton). Det totale innbyggertallet ligger i dag på rundt 240.000 (2010).

Det har utviklet seg en viss funksjonsfordeling mellom de seks opprinnelige byene. Burslem og Fenton er bl.a. kjent for sine utdanningsinstitusjoner, mens Hanley er et handelssentrum.

Helt fra 1600-tallet har Stoke vært kjent for sine pottemakerier og sin porselensproduksjon. Noen av de mest populære turistattraksjonene er knyttet til nettopp denne delen av byens historie – bl.a. flere museer. Potteries Museum & Art Gallery ligger i Hanley, mens Gladstone Pottery Museum ligger i Longton. I en av Stokes forsteder (Etruria) finner vi to severdigheter i tilknytning til hverandre: Etruria Industrial Museum og den nesten 30 km lange Caldon Canal, som ble anlagt allerede i 1779.

Det må ellers nevnes at det fremdeles finnes pottemakerier i Stoke-on-Trent, og flere av disse har fabrikkutsalg, som er godt besøkt av turister.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Manchester Airport, som ligger 60 km nord for Stoke-on-Trent.