Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stockport

Finn beste pris på bilutleie i Stockport ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stockport. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stockport guide

Bilutleie Stockport

Leiebil Stockport

Stockport ligger i Nordvest-England – omlag 10 kilometer sør for Manchester, og er en del av storbyområdet Greater Manchester. Stockport ligger ved den kjente elva Mersey, og byen har rundt 140.000 innbyggere (2010).

Stockports historie som by starter på 1500-tallet, og industrivirksomhet har preget stedet helt siden grunnleggelsen. På 1700-tallet ble det etablert en mekanisert silkefabrikk her, og fra 1800-tallet dominerte bomullsindustrien i Stockport. I tillegg ble byen et senter for den engelske hatte-produksjonen, og den siste hattefabrikken ble nedlagt så sent som i 1997. Stockports hatte-historie kan man gjøre seg bedre kjent med i museet «Hat Works».

Byens mest kjente landemerke er «Stockport Viaduct», som ble bygget i 1840 – og som har hele 27 teglsteinsbuer. Hovedjernbanelinja inn til sentrum går over Stockport Viaduct. Ellers er det praktfulle rådhuset fra 1908 et eksempel på flott arkitektur. Også byens eldste bygning, «Underbank Hall» (bygget på 1500-tallet), er vel verd et besøk. Det samme er Vernon Park, litt utenfor sentrum, som ble anlagt i 1858.

Nærmeste flyplass er Manchester Airport, som ligger ca. 13 km sørvest for Stockport.