Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Southampton

Finn beste pris på bilutleie i Southampton ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Southampton. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Southampton guide

Bilutleie Southampton

Leiebil Southampton

Southampton ligger i den sørøstlige delen av England – omtrent midt mellom Portsmouth og Bournemouth. Det har bodd mennesker i Southampton helt siden steinalderen, og byen har ca. 225 000 innbyggere (2010). Southampton er Sør-Englands viktigste havneby.

Under andre verdenskrig ble Southampton utsatt for et kraftig bombardement, og mange av byens historiske bygninger ble fullstendig ødelagt. Noe er likevel bevart – bl.a. deler av den gamle bymuren og byporten Bargate. Dette er populære besøksmål for turister. De viktigste severdighetene er ellers: “Southampton City Art Gallery” –  som kan vise smakebiter fra 600 år av Europas kunsthistorie og Southampton Sjøfartsmuseum, med sin store Titanic-utstilling. Ulykkesskipet Titanic hadde nemlig sin hjemmehavn i Southampton.

Southampton er ellers et senter for utdanning, og det finnes to universiteter i byen: University of Southampton og Southampton Solent University.

Som så mange andre engelske byer, forbindes også Southampton med fotball. Southampton FC (”The Saints”) har sin hjemmebane her.

Nærmeste flyplass er Southampton Airport, som ligger 6,5 km nordøst for sentrum.