Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sheffield

Finn beste pris på bilutleie i Sheffield ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sheffield. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sheffield guide

Bilutleie Sheffield

Leiebil Sheffield

Sheffield ligger i South Yorkshire, og er den 4. største byen i England. Innbyggertallet ligger på rundt 640 000 (2010) – mens det i hele South Yorkshire-regionen bor om lag 1,2 millioner. Elva Don renner gjennom byen, og det har i dette området vært boplasser her siden vikingtiden.

Det Sheffield er mest kjent for, er produksjon av stål. Allerede på 1300-tallet ble det første stålverket etablert – og fremdeles produseres det stål her. Nå er det spesialstål til kniver og verktøy byen i særlig grad forbindes med. Det er ellers en betydelig grafisk industri i Sheffield.

Sheffields fremste arkitektoniske attraksjon er St. Peter- og St. Paul-kirken fra 1100-tallet. Ellers har byen et tradisjonsrikt teater, som ble etablert i 1897 (restaurert i 1990) samt flere museer.

Byen er i dag et senter for utdanning, og det finnes to universiteter her, som har til sammen 40 000 studenter: University of Sheffield og Sheffield Hallam University.

Verdens første fotballklubb – Sheffield F.C. – så dagens lys i Sheffield allerede i 1857. De to mest kjente klubbene i dag er Sheffield Wednesday og Sheffield United.

De nærmeste større flyplassene er Bradford-Leeds International Airport, som ligger 75 km nord for Sheffield og Manchester International Airport (78 km vest for Sheffield).