Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Reading

Finn beste pris på bilutleie i Reading ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Reading. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Reading guide

Bilutleie Reading

Leiebil Reading

Reading er en by med ca. 150.000 innbyggere (2010), som ligger i Berkshire – omtrent midt mellom London og Oxford. Tar man med det omkringliggende byområdet, stiger innbyggertallet til omkring 250.000. Elvene Themsen og Kennet møtes i Reading.

Reading er et viktig forretningssentrum. Her har nemlig flere store britiske og multinasjonale selskaper har sine hovedkontorer – bl.a. IT-selskapene Microsoft og Oracle. Reading er dessuten et sentrum for bl.a. forsikring og utdanning.

Ellers er Reading kjent som en festivalby. Hvert år i august arrangeres en stor rockefestival i byen. Sammen med en samarbeidende festival i Leeds, markedsføres festivalen under navnet “Carling Weekend”.

Det er flere interessante museer i Reading. I tillegg til byens hovedmuseum “Reading Museum” –  kan man besøke de mer spesialiserte “The River and Rowing Museum” i Henley (litt nord for Reading) eller  “The Museum of English Rural Life” –  som bl.a. dokumenterer den engelske bondekulturen.

Nærmeste internasjonale lufthavn er London Heathrow International Airport, som ligger 49 km vest for Reading.