Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Oxford

Finn beste pris på bilutleie i Oxford ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Oxford. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Oxford guide

Bilutleie Oxford

Leiebil Oxford

Oxford ligger ved elvene Themsen og Cherwell i Sør-England – ca. 90 km nordvest for London. Byen har omlag 155.000 innbyggere (2008), og tilhører det engelske grevskapet Oxfordshire.

Oxford er mest berømt for sitt universitet «University of Oxford «- som ble grunnlagt på 1200-tallet – og er Storbritannias eldste. Universitetet har en rekke collegebygninger spredt rundt omkring i byen, og bybildet domineres dermed av de mange gamle, vakre bygninger samt kirker med spir og tårn. Oxford kalles av den grunn ofte for «Byen med de drømmende spir».

Mange av byens turistattraksjoner tilhører universitetet, og noen av de mest besøkte severdighetene  er bl.a. Borgtårnet «Oxford Castle» fra 1071,  «Carfax Tower» fra 1200-tallet, kirken «University Church and St. Mary the Virgin» fra 1200-tallet, det naturhistoriske museet «Oxford University Museum of Natural History» samt kunstgalleriet «Modern Art Oxford».

Ellers har byen gode shoppingmuligheter og et yrende uteliv. Oxford er dessuten kjent for å være en «grønn» by, med mange parker og rekreasjonsområder.

Nærmeste internasjonale flyplass er London Heathrow Airport, som ligger 79,4 km sørøst for Oxford.