Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Norwich

Finn beste pris på bilutleie i Norwich ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Norwich. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Norwich guide

Bilutleie Norwich

Leiebil Norwich

Norwich ligger ved elven Wensum i Sørøst-England – omlag 30 km fra Nordsjøkysten. Byen har 135.000 innbyggere (2010), og tilhører grevskapet Norfolk.

Norwich er et vei- og jernbaneknutepunkt samt et viktig handels- og administrasjonssenter for regionen. Byen har mange gamle vakre bygninger – noe som vitner om at Norwich var fra 1100-tallet til 1800-tallet en av Englands største og rikeste provinsbyer.

Byen har mer enn 30 bevarte kirker fra middelalderen – deriblant katedralen fra 1145 i romansk-normannisk stil. En annen turistattraksjon i byen er den normanniske borgen «Norwich Castle» fra 1067. Idag huser borgen et museum og et kunstgalleri.

Andre populære severdigheter i Norwich er bl.a. gamlebyen med brosteinsgater og museer, «Cow Tower» – et historisk militærtårn fra 1300-tallet, bygningen «Dragon Hall» fra 1430 samt markedsplassen ved City Hall.

Norwich er kjent for å være en svært populær shoppingby med butikker og kjøpesentre, og byen har et dessuten et yrende uteliv med restauranter, puber og nattklubber.

Byens fotballklubb Norwich City FC spiller sine hjemmekamper på fotballarenaen «Carrow Road» – som har plass til 26.000 tilskuere.

Flyplassen Norwich International Airport ligger 5,2 km nord for sentrum.