Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Newcastle Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Newcastle Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Newcastle Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Newcastle Lufthavn guide

Bilutleie Newcastle Lufthavn

Leiebil Newcastle Lufthavn

Den internasjonale flyplassen Newcastle Airport (NCL) ligger 10 km nordvest for sentrum av Newcastle, og var i 2010 Storbritannias 11. travleste.

Flyplassen ble åpnet 1935, og er en av Englands eldste. Newcastle Airport betjener 4,3 millioner passasjerer årlig (2010), og herfra går både charter- og direktefly til en rekke destinasjoner i inn- og utland.
Flyselskap som flyr fra Newcastle Airport er bl.a. Air France, British Airways, EasyJet, Flybe, KLM, Ryanair og Lufthansa – og populære internasjonale destinasjoner er bl.a. Amsterdam, Düsseldorf, Dubai, London og Paris.

Newcastle Airport har en terminal, og i bygningen finnes en rekke fasiliteter for reisende – bl.a. restauranter og caféer, minibanker, valutaveksling-skranker (TravelEx), bønnerom, fasiliteter for forretningsreisende,  spillerom for barn samt butikker (også Tax-free).

Det er gode transportforbindelser fra flyplassen og inn til sentrum, og man kan velge mellom metro, taxi eller buss. Ønsker man å kjøre bil selv i Newcastle, kan det være praktisk å bestille leiebil før man ankommer flyplassen. En rekke anerkjente bilutleiefirmaer har sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Alamo, National og Europcar.

Like ved flyplassterminalen ligger hotellet «DoubleTree by Hilton Newcastle International Airport Hotel».