Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil London

Finn beste pris på bilutleie i London ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i London. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

London guide

Bilutleie London

Leiebil London

London er hovedstaden i Storbritannia, og sete for kongehuset, regjeringen og parlamentet. Byen ligger sørøst i England – på begge sider av elven Thames – og har 7,8 millioner innbyggere (2010). Regner man med storbyområdet med forsteder, stiger folketallet til omlag 14 millioner.

London er landets økonomiske, politiske og kulturelle sentrum samt et av verdens fremste bank- og forsikringsentra. Byen har mange universiteter, museer, teatre og kunstgallerier, og er en av verdens mest besøkte turistdestinasjoner.

London er kjent for å være en musikal- og teaterby, og har dessuten mange verdenskjente landemerker – deriblant Tower of London fra 1000-tallet, London Bridge, St. Pauls’s Cathedral (1675 – 1710), klokketårnet Big Ben, Parlamentsbygningen, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Buckingham Palace og pariserhjulet London Eye.

Andre populære turistattraksjoner og severdigheter i London er bl.a. kunstgalleriet Tate Gallery, British Museum, Imperal War Museum, Madame Tussauds vokskabinett, Hyde Park, London Zoo og byens handlegate Oxford Street.

London arrangerer sommer-OL i 2012, og har i den forbindelse oppført sportskomplekset “Olympiaparken” – som ligger i Stratford (i østre del av byen).

I tillegg til å være et shoppingmekka for handlelystne, er London også kjent for sitt varierte uteliv. Man finner de tradisjonsrike engelske pubene overalt i hovedstaden, og byen har dessuten utallige nattklubber og konsertscener.

Hovedstaden har 8 flyplasser, og de 3 største er: London Heathrow Airport, London Gatwick Airport og London Stansted Airport.