Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stanstead Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Stanstead Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stanstead Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stanstead Lufthavn guide

Bilutleie Stanstead Lufthavn

Leiebil Stanstead Lufthavn

Stansted Lufthavn (STN) er en internasjonal flyplass, som ligger 48 km nord for London. Lufthavnen er hovedstadsområdets 3. travleste, og betjener omlag 20 passasjerer årlig (2011).

Flyplassen blir først og fremst benyttet av lavprisselskaper som Ryanair og EasyJet, og det går direktefly til over 150 destinasjoner i 31 land. De mest populære destinasjonene er Dublin, Alicante, Málaga og Roma.

Stansted Lufthavn har en terminal for passasjerer, en for privatfly og en fraktterminal. Under passasjer-terminalen ligger en jernbanestasjon – der reisende kan ta ekspresstog inn til London sentrum. Reisetid er omlag 45 min. Det går også buss fra flyplassen til London, eller man kan ta taxi. Dersom man ønsker å leie bil i London, har kjente bilutleiefirmaer som bl.a. Hertz, Avis, Europcar og Sixt sine kontorer på flyplassen.

Stansted Lufthavn har en rekke fasiliteter for besøkende, og tilbyr valutaveksling, internett-tilgang, business-center, informasjonsdisk og bønnerom. I tillegg finnes det et godt utvalg av butikker og restauranter/barer.

Det finnes to hoteller like ved flyplassen – Hilton London Stansted Airport Hotel og Radisson SAS Hotel London Stansted Airport.