Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Liverpool

Finn beste pris på bilutleie i Liverpool ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Liverpool. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Liverpool guide

Bilutleie Liverpool

Leiebil Liverpool

Havnebyen Liverpool ligger nordvest i England – omtrent der elven Mersey renner ut i Irskesjøen. Byen ligger i det engelske grevskapet Merseyside, og har ca. 470.000 innbyggere (2008). Regner man med storbyområdet, stiger folketallet til bortimot 1,3 millioner.

Liverpool har den nest største eksporthavnen i Storbritannia, og fremstår som en moderne storby. Et berømt landemerke i havneområdet er den 90 meter høye skyskraperen “Royal Liver Building” fra 1911.
Byen er kanskjse aller mest kjent for å være hjemsted til fotballklubbene Liverpool FC og Everton FC samt sitt rike musikk- og uteliv. I 2008 ble Liverpool (sammen med Stavanger) kåret til Europeisk kulturhovedstad.

En stor turistattraksjon i byen er havneområdet Albert Dock – der man finner restaurerte lagerbygninger som inneholder bl.a. butikker, restauranter, puber, hotell, gallerier og museer. Her kan man bl.a. besøke The Beatles-museet, kunstmuseet Tate Liverpool, et maritimt museum og et slavemuseum.

Andre severdigheter i Liverpool er bl.a. rådhuset fra 1754, Museum of Liverpool samt Walker Art Gallery – en av de største samlinger av britisk kunst, malerier og skulpturer fra 1400-tallet og frem til idag.

Byens internasjonale flyplass – John Lennon Airport – ligger 12 km sørøst for sentrum.