Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Exeter

Finn beste pris på bilutleie i Exeter ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Exeter. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Exeter guide

Bilutleie Exeter

Leiebil Exeter

Den historiske byen Exeter ligger i grevskapet Devon – sørvest i England. Byen har omlag 119.000 innbyggere (2009), og ligger ved elven Exe – som lenger sør munner ut i Den engelske kanal.

Exeter er et administrasjons – og handelssenter for regionen, og har eget universitet – som ble grunnlagt i 1955. Byen har flere historiske severdigheter, og den vakre katedralen “Exeter Cathedral” fra 1100-tallet, tiltrekker seg mange turister. Katedralen er bygget i engelsk gotisk stil, og med sine s2 karakteristiske tårn har den vært byens landemerke i bortimot 900 år.

Andre gamle bygninger i Exeter er bl. a. rådhuset “Guildhall” fra 1300 – 1500 – tallet samt  “Tucker’s Hall” fra 1471.
En annen populær severdighet i byen er museet “Royal Albert Memorial Museum & Art Gallery”. Her finnes utstillinger av over 1 millioner gjenstander – både lokalhistoriske og internasjonale – innen områdene naturhistorie, arkeologi, geologi og zoologi. Samlingen omfatter også en rekke kunsthåndverks-gjenstander.

Exeter har i tillegg et maritimt museum, kunstgallerier, teatre, kino, barer/nattklubber, svømmehaller, golfbaner og flotte badestrender i området. Det er også en rekke parker og grøntarealer i byen – bl.a. Northernhay Gardens.

Byens flyplass – Exeter International Airport – ligger 10 km øst for sentrum.