Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Enfield

Finn beste pris på bilutleie i Enfield ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Enfield. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Enfield guide

Bilutleie Enfield

Leiebil Enfield

Enfield er et distrikt i regionen Stor-London i England, og er den nordligste av Londons bydeler. Enfield var tidligere en selvstendig by (Enfield Town), men er nå en stor forstad med omlag 295.000 innbyggere (2010).

Enfield ligger 16,3 km nord for London sentrum (Charing Cross), og det er gode transportforbindelser med tog og buss mellom forstaden og London.

Enfield er en av av de mest velstående bydelene i Stor-London, og her finnes bl.a. universitetet “Middelsex University” – der man kan etter avtale besøke “Museum of Domestic Design og Architecture” (MODA). Museet har en omfattende samling av dekorativ kunst for hjemmet.

Andre steder av interesse i Enfield er herregården “Forty Hall Manor” fra 1620-tallet. Bygningen er åpen for publikum og benyttes idag som museum av London Borough of Enfield. Museet har lokalhistoriske utstillinger med bl.a. kinesisk og engelsk porselen. I tilknytning til herregården finnes et flott hageanlegg.

Enfield har ellers stort kjøpesenter, kino, barer, nattklubber og restauranter, og det finnes en rekke parker og grøntarealer i området.

Nærmeste flyplass er London Stansted Airport, som ligger 46 km nordøst for Enfield.

London Gatwick Airport ligger 105 km sør for Enfield – (ca. 1 time og 15 min. i kjøretid).