Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Darlington

Finn beste pris på bilutleie i Darlington ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Darlington. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Darlington guide

Bilutleie Darlington

Leiebil Darlington

Darlington er en by med rundt 100.000 innbyggere (2010), som ligger i grevskapet Durham i England, ved elva Skerne (en sideelv til Tees). Avstanden nordover til Newcastle er ca. 60 km.

Byen er mest kjent for at verdens første passasjertog gikk herfra til Stockton-on-Tees i 1825. På jernbanestasjonen Bank Top (Darlington Railway Center and Museum) står fremdeles det lokomotivet som trakk det første passasjertoget – og det er selvsagt en populær severdighet. De historiske togtradisjonene preger byen også i dag, og jernbaneverksteder og annen verkstedindustri spiller fortsatt en viktig rolle i byens næringsliv.

Andre severdigheter i Darlington er bl.a.  Raby Castle fra 1300-tallet – et av de vakreste middelalderslottene i England, som ligger i et fantastisk parkanlegg et par kilometer utenfor Darlington sentrum. Ellers er et besøk i Paddock Farm Nursery & Water Gardens å anbefale. Det er et imponerende hageanlegg med bl.a. tropiske fugler og fisker.  Det må ellers nevnes at Darlington er et godt utgangspunkt for utflukter til den vakre Tees-dalen.

Nærmeste flyplass er Durham Tees Valley Airport (tidligere Teesside flyplass), som ligger noen kilometer øst for Darlington. Det er en relativt liten flyplass, som opererer noen få innenlandsruter, samt enkelte ruter til utvalgte europeiske byer.

De nærmeste større flyplassene er Newcastle Airport i nord (67 km) og Leeds Bradford International Airport i sør (95 km).