Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Coventry

Finn beste pris på bilutleie i Coventry ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Coventry. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Coventry guide

Bilutleie Coventry

Leiebil Coventry

Byen Coventry ligger i grevskapet og regionen West Midlands i England, og har omlag 310.000 innbyggere (2008). Den ble grunnlagt allerede på 1000-tallet.

Byen var i mange år sentrum for en omfattende bil- og sykkelproduksjon. Byens første bilfabrikk ble etablert allerede i 1896. I dag er mye av bilindustrien flyttet bort fra Coventry, men Jaguar har fortsatt sitt hovedkvarter her – og de berømte London-drosjene blir fremdeles produsert i Coventry (av London Taxis Internationals).

En populær attraksjon i Coventry reflekterer nettopp byens bilhistorie – nemlig Coventry Transport Museum. Her kan publikum oppleve en stor samling av historiske bilmodeller av typene Jaguar, Aston Martin og Lotus. Museet har gratis inngang.

Den mest berømte personen som kan knyttes til Coventrys historie, er den sagnomsuste Lady Godiva, som ifølge legenden red naken gjennom byen en gang på 1000-tallet. Dette skal ha vært en protestaksjon mot de høye skattene som mannen hennes, Leofric, hadde pålagt innbyggerne. I byens sentrum står det derfor en statue av Lady Godiva – og Godivas prosesjon har siden slutten av 1600-tallet vært en viktig programpost under Coventrys årlige marked.

Flyplassen Coventry Airport  ligger 5,6 km sørøst for sentrum. Denne ble imidlertid nedlagt i 2008, og det er usikkert om flyplassen skal gjenåpnes for rutetrafikk.

Nærmest større flyplass er Birmingham International Airport, som ligger 18 km nordvest for Coventry.