Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Cambridge

Finn beste pris på bilutleie i Cambridge ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Cambridge. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Cambridge guide

Bilutleie Cambridge

Leiebil Cambridge

Cambridge ligger rundt 80 km nord for London, i det engelske grevskapet Cambridgeshire, der den også er administrasjonsby. Innbyggertallet er på rundt 111.000 (2010). Cambridge er en av Englands eldste bydannelser – med røtter tilbake til romertiden (Camboritum). Formell bystatus har den hatt siden 1207.

Cambridge er først og fremst kjent som en tradisjonsrik universitetsby, men er også sentrum for mange av Storbritannias viktigste høyteknologi-bedrifter.

University of Cambridge er omtrent like gammelt som byen (dvs. fra 1200-tallet), og det er inndelt i en rekke såkalte ”colleges”. De mest kjente er Christ’s College, Trinity College og St. Johns’s College, alle bygget i sengotisk stil. Universitetet inkluderer også Cavendish-laboratoriet, King’s College-kapellet og Universitetsbiblioteket. Universitetskomplekset er en viktig og dominerende del av bybildet i Cambridge.

Det finnes ellers en rekke arkitektoniske, historiske og kulturelle severdigheter i Cambridge – bl.a. Fitzwilliam Museum – med utstillinger av malerier og antikviteter, Scott Polar Institute for arktisk og antarktisk forskning – samt et imponerende museumskompleks ved Duxford Lufthavn. Det inneholder bl.a. avdelingene American Air Museum (flymuseum) og Imperial War Museum (krigsmuseum).

Nærmeste større flyplass er London Stansted Airport, som ligger 47 km sør for Cambridge.