Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bromley

Finn beste pris på bilutleie i Bromley ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bromley. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bromley guide

Bilutleie Bromley

Leiebil Bromley

Bromley var opprinnelig en gammel markedsby, men er i dag en bydel i den sørøstlige delen av London. Sentrum ligger ca.15 km sørøst for jernbanestasjonen Charing Cross Station. Selv om Bromley i dag altså er innlemmet i hovedstaden, har den beholdt en egen bystatus. Innbyggertallet ligger på rundt 300.000 (2010).

Det er gode shoppingmuligheter i Bromley, både i den sentrale gågaten og et stort kjøpesenter i nærheten av denne. Ellers er Bromley kjent for sine mange kulturinstitusjoner, bl.a. teatrene Churchill Theatre og Bromley Little Theatre. Samlokalisert med Churchill Theatre er det store Central Library – et bibliotek med et godt utbygget multimedialt servicetilbud.

Den viktigste historiske attraksjonen i Bromley er den imponerende kirken St. Peter and St. Paul Church. Den ble ødelagt i et bombeangrep under 2. verdenskrig, men er senere blitt omhyggelig restaurert.

Nærmeste flyplass er London Heathrow International Airport, som ligger 43 km nordvest for Bromley.