Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brighton

Finn beste pris på bilutleie i Brighton ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brighton. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brighton guide

Bilutleie Brighton

Leiebil Brighton

Den engelske kystbyen Brighton ligger i East Sussex, og har et innbyggertall på rundt 160.000 (2010). Den er først og fremst kjent som en viktig kongressby – og som Englands mest populære badeby.

Brighton har noe å by på for enhver smak: Historiske bygninger, flotte badestrender, en rekke fornøyelsestilbud og gode shoppingmuligheter. En av de mest populære attraksjonene er forlystelsessenteret Brighton Pier (tidligere kjent som Palace Pier). Det ligger på en lang tre-molo som stikker ut i havet, og er definitivt et av Brightons mest kjente landemerker.
En annen viktig severdighet er palasset Royal Pavilion, som eksteriørmessig er påvirket av tradisjonell indisk arkitektur, mens interiøret er kinesisk-inspirert.

I tillegg må den steinbelagte stranden «Brighton Beach», samt det historiske herregårdskomplekset «Preston Manor» nevnes.

Ellers byr det på en særegen stemning å vandre rundt i de smale sentrumsgatene i Brighton, oftest omtalt som “The Lanes”. Her finnes det en rekke spennende småbutikker og trivelige restauranter.

Nærmeste flyplass er Shoreham Airport, som ligger like utenfor Brighton – men det er heller ikke langt til Gatwick International Airport i London – som ligger 45 km nord for Brighton.