Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bournemouth

Finn beste pris på bilutleie i Bournemouth ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bournemouth. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bournemouth guide

Bilutleie Bournemouth

Leiebil Bournemouth

Bournemouth har 168.000 innbyggere (2010), og ligger på sørkysten av England – nærmere bestemt ved Poole Bay i grevskapet Dorset. Bournemouth er et av de mest populære turiststedene i Sør-England. Den sterke turistsatsningen i byen de siste hundre årene har gjort at byen har ekspandert voldsomt.

Bournemouth er kjent for å ha Englands mildeste klima og noen av landets flotteste sandstrender. I tillegg er byen preget av store grøntområder, der det finnes til sammen over tre millioner furutrær. Flere av parkene er organisert som vakre hager, hvorav den mest populære er Compton Acres – som ligger litt vest for sentrum. Desn består av sju mindre hageanlegg som er organisert rundt hvert sitt internasjonale tema.

Rett i nærheten av Bournemouth finner vi den geologisk interessante, 155 km lange kystlinjen  Jurrassic Coast, som står på UNESCOs verdensarvliste.

Det viktigste shoppingområdet i Bournemouth er konsentrert rundt noen kvartaler i sentrum, på begge sider av elva River Bourne – i nærheten av den vakre strandpromenaden. Gode shoppingmuligheter er det dessuten i det store handlesenteret Castlepoint, som ligger litt nord for selve byen.

Nærmeste flyplass er Bournemouth Airport, som ligger 6,5 km nordøst for byen.