Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Blackpool

Finn beste pris på bilutleie i Blackpool ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Blackpool. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Blackpool guide

Bilutleie Blackpool

Leiebil Blackpool

Kystbyen Blackpool ligger nordvest i England ved Irskesjøen, og tilhører grevskapet Lancashire. Byen har omlag 140.000 innbyggere (2010), og ligger 65 km nordvest for Manchester.

Blackpool er kjent for å være en populær ferie- og badeby, og en stor turistattraksjon er den 11 km lange sandstranden. Like i nærheten ligger tårnet Blackpool Tower fra 1894 – som rager 158 meter over bakkenivå. Tårnet er bygget etter inspirasjon fra Eiffel-tårnet i Paris, og på toppen finnes et observasjonsdekk. Ved foten av Blackpool Tower finnes bl.a et akvarium.

En annen turistattraksjoner i Blackpool er fornøyelsesparken som ligger ved stranden – “Pleasure Beach Blackpool”- og som har 6 millioner besøkende årlig. Her finnes en rekke berg- og dalbaner og karuseller.

Andre populære attraksjoner i byen er bl.a. Stanley Park – flott park med golfbane, hager, innsjø, miniatyr-by og restaurant, kunstgalleriet “Grundy Art Gallery”, dyreparken Blackpool Zoo – som har mer enn 1500 dyrearter fra hele verden samt “The Winter Gardens Blackpool” – et bygningskompleks som inneholder bl.a. teatre og konferanse- /konsertsal med plass til 3000 tilskuere.
Blackpool kan tilby turister gode shoppingmuligheter og et variert uteliv med puber, barer, nattklubber og casinoer/spillehaller.

Flyplassen Blackpool International Airport ligger 5 km sørøst  for sentrum.