Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Birmingham

Finn beste pris på bilutleie i Birmingham ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Birmingham. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Birmingham guide

Bilutleie Birmingham

Leiebil Birmingham

Birmingham ligger i regionen West Midlands, i den vestlige delen av sentrale England – 110 km nordvest for London. Birmingham er Storbritannias nest største by (etter London), og har omlag 1 millioner innbyggere. Regner man med storbyområdet, stiger folktallet til 3,6 millioner (2010).

Birmingham er et viktig kommersielt, industrielt og økonomisk sentrum, og er dessuten kjent for å være en populær messe- og konferanseby. Birmingham er også berømt for sine mange kanaler, og har hele 60 km med kanaler innenfor bygrensen.

Birmingham er en multikulturell by, og mange av innbyggerne kommer fra India, Pakistan eller Irland. Byens parade på “St. Patricks day” er den 3. største i verden (Etter New York og Dublin).

Millioner av turister besøker Birmingham hvert år, og noen av de mest populære turistattraksjonene i byen er bl.a. St. Martins kirke fra 1200-tallet, det offentlige kunstgalleriet “Birmingham Museum & Art Gallery” – der man bl.a. kan se verk av Bellini og Rubens, det teknologiske museet “Thinktank Birmingham”, rådhuset fra 1834 samt “National Sealife Centre” – med sine gigantiske ferskvanns- og saltvannsakvarier.

I tillegg har Birmingham gode shoppingmuligheter, og kjøpesenteret Bull Ring er et av Europas største. Mange turister besøker også sjokoladefabrikken Cadburrys i byen – der man kan få guidet omvisning.

Birmingham International Airport ligger 10 km sørøst for sentrum.