Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil England

Finn beste pris på bilutleie i England ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i England. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

England guide

Bilutleie England

Leiebil England

England ligger i den sørligste delen av øya Storbritannia, og har 51,4 millioner innbyggere (2008). England grenser i nord til Skottland, i vest til Atlanterhavet, Wales og Irskesjøen, i sør til Den engelske kanal og i øst til Nordsjøen. Landet utgjør den største og mest folkerike delen av Storbritannia.

Mesteparten av England består av lavland, men i nordvest ligger fjellandskapet “Cumbrian Mountains”. Området kalles også for Lake District, og er berømt for sin vakre natur med en rekke fjelltopper over 900 meter samt innsjøer. Her finnes også Englands høyeste fjelltopp – Scafell Pike – som måler 978 m.o.h.

England har stort sett et mildt klima, og har ofte en skiftende værtype med høy luftfuktighet. Landet er inndelt i 7 byregioner, der de største er Greater London, West Midlands (rundt byen Birmingham), Greater Manchester samt West Yorkshire (rundt Leeds).

Hovedstaden i England er den mulitkulturelle verdensmetropolen London, som er det største bymessige området i Storbritannia. London har 7,8 millioner innbyggere (14 mill. i metropolområdet), og har utallige turistattraksjoner. Her finnes noe for enhver smak enten det er shopping, museer, uteliv, kunstutstillinger eller historiske severdigheter som står øverst på ønskelisten. London har dessuten verdenskjente landemerker som bl.a. Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abbey, London Eye og Buckingham Palace.

I tillegg til hovedstaden London, er England kjent for sine utallige puber, sitt vakre landskap med  engelske herregårder, universitetsbyene Oxford og Cambridge samt badebyen Brighton.

De tre største og travleste flyplassene i England er London Heathrow Airport, London Gatwick Airport og London Stansted Airport.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]