Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sharm El Sheikh

Finn beste pris på bilutleie i Sharm El Sheikh ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sharm El Sheikh. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sharm El Sheikh guide

Bilutleie Sharm El Sheikh

Leiebil Sharm El Sheikh

Den egyptiske byen Sharm el-Sheik ligger på sørspissen av Sinaihalvøya – ved innløpet til Akaba-bukta – og har ca. 35 000 innb. (2010). Byen har et jevnt, varmt klima, og er følgelig en populær helårsdestinasjon.

Sharm el-Sheik var i utgangspunktet en liten, ubetydelig fiskerlandsby, men i løpet av de siste tiårene er stedet bygget kraftig ut til å bli et av Egypts mest moderne og populære turiststeder. Luksushotellene ligger nå på rekke og rad langs kysten av Rødehavet. Mange av hotellene ligger i området Naama Bay, noen kilometer øst for sentrum.Tvert imot det man kanskje skulle forvente i et muslimsk land, er det et pulserende natteliv i Sharm el-Sheikh med et utall utesteder og restauranter, og dessuten flere kasinoer. Byen framstår på mange måter som en moderne, vestlig inspirert turist-”ghetto”.

Sharm el-Sheikh er et eldorado for sportsdykkere fra hele verden, først og fremst på grunn av de store, vakre korallrevene utenfor kysten. Siden det flere steder er nokså bratt og ulendt ved strandområdene rundt byen, er det bygget ut store områder med tiltalende bassenger, kunstige fosser, vannsklier, boblebad osv.

Helt på sørspissen av halvøya finner vi nasjonalparken Ras Mohammed (Mohammeds hode), der det også er et stort badeland, spesielt anrettet for barn.

Sharm el-Sheikh International Airport ligger 18 km nordøst for sentrum.