Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sharm El Sheikh Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Sharm El Sheikh Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sharm El Sheikh Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sharm El Sheikh Lufthavn guide

Bilutleie Sharm El Sheikh Lufthavn

Leiebil Sharm El Sheikh Lufthavn

Sharm el-Sheikh International Airport (SSH) er en moderne flyplass, som ligger 18 km nordøst for Sharm el-Sheik sentrum. Flyplassen betjente 7,5 millioner passasjerer i 2010, og er den nest travleste i Egypt (etter Cairo Lufthavn).

Sharm el-Sheikh Lufthavn har faste rutefly til omlag 35 internasjonale destinasjoner – de fleste i Europa. Flyplassen ble åpnet i 1968, og har idag 3 terminaler. Fasiliteter som finnes ved terminalene er bl.a. minibank, caféer, restauranter, valutaveksling, en aviskiosk, en gullsmed og en souvenir-butikk.

Fra flyplassen og inn til sentrum er det flere transportmuligheter. Man kan benytte taxi – eller om man vil, turisttaxi. De sistnevnte er mer komfortable, men også noe dyrere. Man er imidlertid garantert engelsktalende sjåfør. En annen transportmulighet er minibusser som går i fast rute.

Ønsker man å leie bil, er det mange muligheter på flyplassen, siden en rekke av de store, internasjonale utleiebyråene har utleiekontorer her (Avis, Hertz, Europcar, Sixt m.fl.).