Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kairo Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Kairo Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kairo Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kairo Lufthavn guide

Bilutleie Kairo Lufthavn

Leiebil Kairo Lufthavn

Kairo Lufthavn (CAI) ligger i Heliopolis – rundt 25 km nordøst for Kairo sentrum. Det er den nest travleste flyplassen på det afrikanske kontinentet. I 2010 betjente den 16,1 millioner passasjerer. Det er direkteruter herfra til en rekke byer i store deler av verden. Dessuten betjener flyplassen en god del chartertrafikk.

For å komme seg fra flyplassen til Kairo sentrum, kan man enten benytte seg av flybuss, shuttlebuss eller taxi. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være lurt å avtale pris med taxisjåføren på forhånd. Det er også en mulighet å reise med ordinær rutebuss. Dette vil være det rimeligste alternativet, men bussene er ofte overfylte.

Flere kjente, internasjonale leiebilfirmaene har sine utleiekontorer på flyplassen (Avis, Sixt, Hertz, Europcar og Budget), men om man velger å leie bil, er det viktig å forberede seg på at trafikkbildet i og rundt Kairo kan virke nokså kaotisk – og kødannelse er et stort problem.

Fasiliteter på Kairo Lufthavn er bl.a. internett-tilgang, banker, valutaveksling-skranke, restauranter/caféer, Tax-freebutikk og medisinsk senter.

Nærmeste overnattingssted er Hotel Novotel Cairo Airport, som ligger 1 km fra flyplassen. Det går gratis shuttlebuss fra terminalbygningen til hotellet.