Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Egypt

Finn beste pris på bilutleie i Egypt ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Egypt. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Egypt guide

Bilutleie Egypt

Leiebil Egypt

Egypt ligger i det nordvestre hjørnet av Nord-Afrika – og med en liten flik inn i Asia (Sinai-halvøya). Innbyggertallet ligger på i overkant av 83 millioner (2010), og landet er med det Afrikas nest folkerikeste. Egypts landareal dekker rundt 1 million km2, og landet har felles grense med Libya, Sudan, Israel og Gaza-stripen. Hovedstaden Kairo er med sine 16 millioner innbyggere Egypts og Afrikas største by. Andre betydelige byer i Egypt er Alexandria, Sharm el Sheik, Luxor, Suez og Port Said.

Store deler av Egypt er preget av ørkenlandskap, mens det er frodig langs verdens lengste elv – Nilen – som renner gjennom landet, og som har sitt utløp i Middelhavet.

Egypt er rikt på kulturskatter. Noen av verdens eldste befinner seg her. Mest kjent er pyramidene ved Giza – der man bl.a. kan besøke den berømte Sfinxen og den mektige Kheopspyramiden. Også de gamle templene ved Luxor må nevnes.

Opplevelser av en annen art kan man få ved å besøke den populære badebyen Sharm el-Sheikh, som ligger mellom Akababukta og Suez-bukta. Her er det dessuten et eldorado for sportsdykkere på jakt etter spennende koraller og mystiske skipsvrak.

På grunn av ”den arabiske revolusjonen” i 2011 bør man følge de oppdaterte sikkerhetsvurderingene fra Utenriksdepartementet.

Egypts hovedflyplass er Cairo International Airport, som ligger et par mil utenfor hovedstaden. Det er også travle flyplasser i Alexandria og i Sharm el-Sheikh.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]