Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Dubai

Finn beste pris på bilutleie i Dubai ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Dubai. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Dubai guide

Bilutleie Dubai

Leiebil Dubai

Dubai er hovedstaden i emiratet med samme navn –  i De forente arabiske emirater. Dubai er den største byen på den arabiske halvøya, og utgjør i dag et storbyområde som også omfatter noen mindre nabobyer. Selve Dubai har om lag 2,1 millioner innbyggere (2010), mens det i hele det urbane området bor i overkant av 3 millioner.

Dubai er et av de viktigste turistmålene i De forente arabiske emirater, og blant attraksjonene finner vi en rekke store fornøyelsesparker – samlet i gigantkomplekset Dubailand. Dette er fremdeles under utbygging. Her ligger bl.a. The World – en kunstig øygruppe på 300 øyer, formet som verdenskartet. Prosjektet ble påbegynt i 2003. The World befinner seg like utenfor Dubais gigantiske marina, og på en av øyene ligger det verdensberømte luksushotellet Burj al-Arab, formet som et kjempeseil. Det er 321 meter høyt, og da det sto ferdig i 1999, var det verdens høyeste hotell. Burj al-Arab er dessuten Dubais mest kjente landemerke.

I 2010 sto verdens høyeste bygning, Burj Khalifa (828 m) ferdig, og er allerede blitt en av Dubais mest populære severdigheter. Bygningen huser bl.a. hotell, kinoer, kontorer, butikker og luksusleiligheter.

Byens flyplass – Dubai International Airport – ligger 4 km sørøst for sentrum.