Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Dubai Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Dubai Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Dubai Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Dubai Lufthavn guide

Bilutleie Dubai Lufthavn

Leiebil Dubai Lufthavn

Dubai Lufthavn (DXB) er en internasjonal flyplass som ligger 4 km sørøst for Dubai sentrum. Det er det største flyplass-knutepunktet i Midtøsten. Herfra er det flyruter til 220 destinasjoner over hele verden.

I 2010 betjente Dubai International Airport hele 47,2 millioner passasjerer. En supplerende flyplass, Dubai Dubai World Central International Airport (Al Maktoum), er planlagt ferdig i løpet av 2012.

Dubai Lufthavn har 4 terminaler, og alle terminalene har fasiliteter som gratis trådløs internett-tilgang (Wi-Fi), valutaveksling, restauranter og caféer samt butikker. I tillegg finnes det informasjonsdisk på flyplassen, banker og minibanker, medisinsk senter, bønnerom samt forretningssenter. Det er også et hotell som ligger på selve flyplassen – Dubai International Airport.

For å komme seg inn til Dubai sentrum, kan man benytte metro, buss, taxi eller leiebil. Flere internasjonale bilutleifirmaer har sine kontorer ved passasjerterminalene.