Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil De Forente Arabiske Emirater

Finn beste pris på bilutleie i De Forente Arabiske Emirater ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i De Forente Arabiske Emirater. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

De Forente Arabiske Emirater guide

Bilutleie De Forente Arabiske Emirater

Leiebil De Forente Arabiske Emirater

De forente arabiske emirater – som til sammen har nesten 5 millioner innbyggere (2010) –  ligger på den arabiske halvøy, ved den sørlige delen av Persiabukta. Det er en føderal republikk som består av 7 mindre enheter (emirater). De mest kjente av disse er Dubai og Abu Dhabi, der også de to største byene (med samme navn som emiratene) ligger. Abu Dhabi (860 000 innb.) er hovedstaden, mens Dubai (2,1 mill. innb.) er den største byen.

Det offisielle språket er arabisk, og 97 % av innbyggerne er muslimer.

Landskapet er dominert av ørken og sanddyner – og klimaet er svært tørt og varmt. Kystlinjen er på bortimot 650 km, og mange steder er det flotte strender.

De forente arabiske emirater er et av verdens mest velstående land, og det meste av rikdommen er basert på en omfattende oljeeksport. Landet har de senere årene også hatt betydelige inntekter fra den stadig økende turismen.

Blant de viktigste turistattraksjonene i De forente arabiske emirater er de luksuriøse badestrendene og shoppingmulighetene. Landet har satset stort på ulike former for luksusturisme.

Hovedflyplassen i landet, Dubai International Airport, ligger litt utenfor Dubai by – og en ny, stor internasjonal lufthavn er under bygging ved havnebyen Jebel Ali (planlagt ferdigstilt i 2017).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]