Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Vordingborg

Finn beste pris på bilutleie i Vordingborg ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Vordingborg. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Vordingborg guide

Bilutleie Vordingborg

Leiebil Vordingborg

Vordingborg ligger lengst sør på øya Sjælland ved Masnedsund, og har 11.600 innbyggere (2011). Fra byen er det broforbindelse til øya Masnedø og videre over Storstrømsbroen til øya Falster.

I Vordingborg sentrum finner man byens hyggelige handlestrøk med spennende butikker, et rikt musikk- og kulturliv samt koselige caféer og spisesteder.

Byens største turistattraksjon er ruinene av den gamle kongeborgen “Vordingborgs Slot” – som ble oppført av Valdemar den store på 1300-tallet. Slottet ble ødelagt i 1671, men det 26 meter høye “Gåsetårnet” fra 1369 står fremdeles på stedet. I området ligger Danmarks Borgcenter – der besøkende kan se utstillinger og 3D-film om kongeborgen.

På stedet ligger også Vor Frue Kirke (Vordingborg kirke) fra 1460 samt en historisk botanisk hage.

Sommerstid er det gode bademuligheter i Vordingborg, og byens kilometerlange badestrand “Ore Strand” er svært populær for både lokalbefolkningen og turister.

Vordingborg arrangerer en populær by- og musikkfestival “Vordingborg Festuge” hver eneste sommer, som har mer enn 100.000 besøkende i løpet av de 6 festivaldagene.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn – Kastrup, som ligger 100 km nordøst for Vordingborg.